Obiščite
Boutique čajev

Nakup izdelkov
v illy eTrgovini

Dammann Frères

Pridelovanje čajev skozi tri generacije

Poleg spoštovanja tradicije je podjetje Dammann Frères zavezano tudi inovacijam in se odziva na želje vedno večjega števila strank, ki vedno pričakujejo nove in visokokakovostne proizvode.

Tako je podjetje Dammann Frères v 80-ih letih 20. stoletja, kot odgovor na zahteve sodobnega življenja, ustvarilo vrečko Sachet Crystal® z lahkim in prozornim ovojem, ki omogoča listom čaja, da se povsem razvijejo, vzcvetijo in okrepijo svojo aromo.

Da bi zaščitili čaj, ki je občutljiv na svetlobo in vlago, pri podjetju Dammann Frères po istem načelu razvijajo nove čajnice (pločevinke), posebej narejene za najboljšo hrambo. Kolonialne, orientalne, zgodovinske ali anekdotične, ovalne, pravokotne ali šesterokotne, te kovinske posode so v veselje tako amaterjem kot zbiralcem.

Ker je Dammann Frères vodilni prodajalec lahko pakiranega čaja (v razsutem stanju), je podjetje prisotno povsod po svetu. V kraju Orgeval, kjer se nahajajo tovarne podjetja Dammann Frères, razvijajo posebne mešanice za najboljše čajne hiše povsod po Evropi.

Dammann Frères ponuja okoli 3.200 posebnih mešanic. V katalogu je predstavljenih več kot 120 čajev s poreklom in 110 aromatiziranih čajev.

Dammann Frères ponuja zbirko klasičnih mešanic, ki so na voljo v oštevilčenih kovinskih čajnicah (pločevinkah). Tako lahko znova odkrijete »Grands Jardins« in najbolj priljubljene aromatizirane čaje, ki so jih ustvarili ustvarjalci mešanic pri podjetju. Podjetje izdeluje kartonske škatlice s 25 ali 50-čajnimi vrečkami Cristal®, ki so primerne za dom, hotele in restavracije.

Prav tako vam Dammann Frères ponuja zbirko elegantnih in izvirnih darilnih kompletov in kovčkov s čaji iz najboljših območij s prestižnimi mešanicami, ki že več kot 50 let odlikujejo blagovno znamko Dammann Frères.

Brošura DAMMANN
v PDF formatu