Kavni aparat Mitaca i9

Idealen za pisarne

170,80  (z DDV)

Mitaca i9 je aparat za pripravo kave in drugih toplih napitkov s kapsulami i‑Espresso System. Robusten, funkcionalen, enostaven za uporabo in sodobno oblikovan. Patentirana tehnologija s samodejnim izmetom uporabljene kapsule bo pomagala, da bodo vaše roke ostale čiste. Privoščite si pravi espresso na delovnem mestu in z njim navdušite tudi svoje goste.

UGODNOST: Pri nakupu 500 kapsul kave Mitaca i‑Espresso System kar 99 % popust na aparat Mitaca i9!

Pri vsakem nakupu izdelkov v akciji 500 kapsul Mitaca + 99 % popust na kavni aparat Mitaca i9 je potrebno dokupiti tudi adapter in filter BWT BESTCUP, ki sta sestavna dela kavnega aparata. Najdete ju v naši spletni trgovini na strani Vodni filtri za aparate.

Šifra: MI-2655 Kategorija:

Opis

V sodelovanju s podjetjem Mitaca je bil rojen sistem priprave kave s kapsulami i‑Espresso System. Zasnovan za potrebe sodobne pisarne, s pomočjo katerega pripravite vedno izvrsten in bogat espresso za spodbuden odmor za kavo. Kapsula, posamezno zavita v zaščitni atmosferi, vsebuje natančno odmerjeno količino mešanice illy, potrebne za pripravo kave. Inovativno dno kapsule je popolnoma zaprto, kar omogoča odlično infuzijo njene celotne vsebine. Kapsula se odpre s pomočjo pritiska, ki nastane v njej, in skozi drobno perforacijo v dnu izloči odličen espresso z bogato peno.

Tehnični podatki

Ogrevanje skodelic Ne
Priprava espressa Da
Priprava cappuccina Ne
Priprava vroče vode (izpust pare) Ne
Varčevanje z energijo Ne
Nastavitev višine podstavka za skodelico Da
Material Umetna masa, aluminij
Garancija 1. leto
Sistem Kapsule i-Espresso System
Kapaciteta posode za vodo 1 liter
Kapaciteta vsebnika za porabljene kapsule 8 kapsul
Napetost 230 V, 50/60 Hz
Moč 1150 W
Velikost 13,5 x 35 x 25 cm
Teža 3,9 kg
Dolžina priključnega kabla 1,0 m