Coffret Pochette Sunshine

Darilni komplet ledenih čajev, 16 vrečk

23,00  (z DDV)

Torbica, ki je izdelana iz recikliranega materiala in jo je mogoče 100 % reciklirati in ponovno uporabiti, združuje popoln izbor ledenih čajev in poparkov. 8 različnih čajnih mešanic v 16 vrečkah za pripravo 16 litrov ledenih čajev. Z darilnim kompletom Pochette Sunshine uživajte v čudovitem in sončnem poletju!

Šifra: DA1321 Kategorija:

Opis

Čajno vrečko dodajte v 1 liter vrele vode 4 do 6 minut. Pustite, da se infuzija ohladi ter jo nalijte v vrč z ledom. Ledeni čaj hranite v hladilniku in porabite v roku 48 ur.

Thé Glacé Miss Dammann – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zelenega čaja z okusom ingverja, limete, pasijonke in cvetnega lista.
Thé Glacé Happy Green – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zelenega čaja z okusom limonske trave z notami kivija, kumare in jabolka.
Thé Glacé Bali – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zelenega čaja z okusom cveta, verbene, ličija, grenivke, breskve, vrtnice in cvetnega lista.
Thé Glacé Enjoy Summer – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zelenega čaja z okusom gozdne jagode, melone in mete.
Thé Glacé Pêche – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zelenega čaja z okusom breskve in cvetov breskve.
Thé Glacé Carcadet Passion Framboise – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega sadnega poparka z okusom hibiskusa z notami maline in pasijonke.
Thé Glacé Jardin Bleu – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega črnega čaja z okusom cvetnih listov, rabarbare, gozdne jagode in jagode.
Thé Glacé Tisane des Merveilles – ledeni čaj na osnovi aromatiziranega zeliščnega čaja z okusom cveta, verbene, ličija, grenivke, breskve, vrtnice in cvetnega lista.

Vsebina: 16 čajnih vrečk (8 x 2)
Neto teža: 84 g
Poreklo: Francija

Alergeni: lahko vsebuje sledi oreščkov, žveplovega dioksida in sulfitov.
Skladiščenje: hraniti v hladnem in suhem prostoru brez vonja.