Domori Trinitario Single Origins Collection

Darilni komplet 6 tablic čokolade Trinitario, 300 g

49,00  (z DDV)

Šest ploščic čokolade, ki prikličejo arome in vonjave dežel, iz katerih prihajajo. Njihovi sadni, aromatični, sladkasti in zaokroženi okusi so odvisni od izvora kakava, ki jih sestavljajo. Znotraj vsakega paketka je vodnik za degustacijo čokoladnih ploščic linije Single Origins, ki nariše zemljevid neskončnih odtenkov za edinstveno, a vedno drugačno čutno izkušnjo.

Trinitario je hibrid med sortami Criollo in Forastero, zato ima skupne značilnosti: je odporen in ima visoke donose kot Forastero ter bogato in plemenito aromo kot Criollo. Trinitario je aromatičen kakav, njegova proizvodnja pa pokriva 8 % svetovne pridelave kakava. Domori je obnovil to dragoceno sorto kakava na nasadih med Latinsko Ameriko in Afriko: v Kolumbiji, Venezueli, Peruju, na Madagaskarju in v Tanzaniji. Vsak dan jo predela v čokolado po najkrajšen in najčistejšem receptu na svetu.

Ni na zalogi

Šifra: DO-RG029 Kategoriji: ,

Opis

Darilni komplet Domori Trinitario Single Origins Collection vsebuje šest čokoladnih tablic, izdelanih iz posameznih sort kakava Trinitario in Nacional, ki prihajajo iz Madagaskarja, Tanzanije, Venezuele, Kolumbije, Peruja in Ekvadorja.

Sestavine: masa iz kakava vrste Trinitario/Nacional (70 %), trsni sladkor.
Alergeni: lahko vsebuje sledove oreščkov, mleka in sojinega lecitina. Brez glutena.
Povprečne hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost 556,5 Kcal/2314 KJ, maščobe 37 g, od tega nasičene maščobe 14 g, ogljikovi hidrati 40,5 g, od tega sladkorji 29 g, vlaknine 8,5 g, beljakovine 10 g, sol 0,15 g.
Skladiščenje: hraniti v hladnem in suhem prostoru brez vonja pri temperaturi med 14 in 20 °C.
Velikost pakiranja: 9 x 11,5 x 11,5 cm
Neto teža: 6 x 50 g = 300 g