Kafetiera Bialetti Moka Induction

Za indukcijske kuhalnike, v 2 barvah in 3 velikostih

42,00 59,90  (z DDV)

Priljubljena kafetjera Bialetti Moka je sedaj na voljo tudi v izvedbi za indukcijske kuhalne plošče. Prefinjena kombinacija jekla, aluminija in silikona ji daje eleganten izgled in pripomore, da je v njej pripravljena kava res izvrstnega okusa.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Moka Induction je prva Moka, primerna za uporabo na indukcijskih ploščah. Zgornji del je izdelan iz aluminija, tako kot klasična Moka, in je povezan z jeklenim kotličkom, tako da je popolnoma primerna za indukcijske plošče.

Moka Induction je edinstvena tudi zaradi legendarnega Bialettijevega moškega z brki, znanega po vsem svetu. Moški z brki je predstavljen na vseh izdelkih znamke in predstavlja Renata Bialettija, sina izumitelja Moke, Alfonsa.

Ikoničnega Moškega z brki je leta 1953 oblikoval italijanski umetnik Paul Campani. Indukcijski kuhalnik Moka zagotavlja visoko kakovost tudi zaradi patentiranega varnostnega ventila, ki omogoča enostavno čiščenje. Poleg tega ergonomski ročaj omogoča enostaven prijem izdelka. Na voljo je v številnih velikostih za vse potrebe in primerna za plinske kot tudi električne kuhalne plošče. Izdelek je na voljo v različicah za pripravo 2, 4 ali 6 skodelic kav, da zadosti vsem potrebam. Zunanja jeklena plast kotlička omogoča uporabo tudi na indukcijskih ploščah, medtem ko notranja aluminijasta plast zagotavlja homogeno porazdelitev toplote. Z indukcijskim kuhalnikom Bialetti Moka se tradicija sreča z inovativnostjo.

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Barva

,