Kafetiera Bialetti Brikka

Bogata pena, ki jo lahko vidite (za 2 ali 4 skodelice)

45,90 55,00  (z DDV)

S kafetiero BIALETTI Brikka lahko vsak dan uživate v skodelici izvrstne kave, ne da bi zapustili udobje svojega doma. Sistem Brikka je plod dolgoročnega tehnološkega razvoja in intenzivnih raziskav kakovosti ter je pateniran po vsem svetu. S pomočjo posebnega ventila, ki kontrolira pritisk, omogoča pripravo vrhunske kave intenzivnega okusa in bogate kavne kreme. V pokrovu kafetiere je odprtina, ki odvaja paro in tako preprečuje kondenzaciji, da bi razredčila pripravljeno kavo. Še ena enostavna in genialna rešitev “malega možica z brki”.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Bialetti je izumitelj ikonične Moke in zagotavlja najvišjo kakovost od leta 1933. Ikonični Bialettijev moški z brki predstavlja samega Renata Bialettija, sina izumitelja Moke, Alfonsa.

Ikoničnega moškega z brki je leta 1953 oblikoval italijanski umetnik Paul Campani in je danes upodobljen na vseh izdelkih znamke. Brikka Induction je edini aparat za kavo, ki lahko toči espresso smetano in tako ponudi kavo, kot je kava v baru. Filter s silikonsko membrano je bil zasnovan in razvit za bolj bogato kavno kremo. Uživali boste v kavi polnega okusa, intenzivne arome in bogate kreme. Brikka je na voljo v velikostih za 2 ali 4 skodelice kave. Uživajte v okusni kavi, bogati s kremo, ki je tako dobra kot tista, pripravljena v baru.