Kafetiera Bialetti Moka Express

Za 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12 ali 18 skodelic

26,60 69,00  (z DDV)

V svojem originalnem izgledu poliranega aluminija – s prefinjeno kombinacijo kakovosti, funkcionalnosti in pozornosti do podrobnosti je ta kafetiera še vedno ikona ljubiteljev kave po vsem svetu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Originalna Bialetti Moka od leta 1933. Bialettijev moški z brki, ki ga vsi poznajo in ki je na vseh izdelkih znamke, predstavlja samega Renata Bialettija, sina izumitelja moke, Alfonsa.

Ikoničnega Moškega z brki je leta 1953 oblikoval italijanski umetnik Paul Campani. Moka Express je izdelek narejen v Italiji in zagotavlja visoko kakovost zahvaljujoč patentiranemu varnostnemu ventilu, ki omogoča enostavno čiščenje. Poleg tega ergonomski ročaj omogoča enostaven prijem. Na voljo je v številnih velikostih za vse potrebe in primerna za plinske in električne kuhalne plošče. Izdelek lahko uporabljate tudi na indukcijskih ploščah skupaj z adapterjem za indukcijsko ploščo Bialetti (naprodaj posebej). Artikel je na voljo v velikostih za 3, 6, 8 ali 18 skodelic kave. Vzemite Moko s seboj kamor koli greste; doma ali na prostem, na kampiranju ali na plaži je Moka Express idealna rešitev za tiste, ki radi povsod ponesete okus doma in dobre kave. Moka Express deluje na večini plinskih kuhalnikov.

Dodatne informacije

Velikost

, , , , , , ,

Barva

, , ,