Kafetiera Bialetti Venus, bakrena

Tudi za indukcijske kuhalnike

40,00 53,00  (z DDV)

Če ste med tistimi, ki ljubijo kavo in elegantne oblike, vas bo navdušila Venus, kafetiera iz nerjavnega jekla v bakreni barvi, praktične in prijetne oblike. Bialettijeve izkušnje, strast in navdušenje nad kavo so to edinstveno in avantgardno jekleno kafetiero uvrstile med vsakdanje predmete. Na voljo tudi v modri barvi in nerjavnem jeklu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Kavni aparat Bialetti Venus z značilnim in elegantnim dizajnom. Bialettijev moški z brki, ki ga vsi poznajo in ki je na vseh izdelkih znamke, predstavlja samega Renata Bialettija, sina izumitelja Moke Alfonsa.

Ikoničnega Moškega z brki je leta 1953 oblikoval italijanski umetnik Paul Campani. Aparat za kavo Bialetti Venus odlikujeta vitka oblika in eleganten dizajn, zaradi česar je primeren za najbolj sodobna okolja. Poleg elegantnega dizajna zagotavlja visoko kakovost zahvaljujoč patentiranemu varnostnemu ventilu, ki omogoča enostavno čiščenje. Bialetti Venus nudi NAJVEČJO MOČ in je NAREJEN ZA TRAJNOST: ima debelino stene kotla, povečano za 20 %, kar zagotavlja visoko zmogljivost in robustnost, ki zagotavlja najvišjo kakovost.

Izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 za delovanje tudi na indukcijskih ploščah, ohranja svojo svetlost in prvotne lastnosti tudi po dolgotrajni uporabi.

Venus je na voljo v različnih velikostih za vse potrebe (velikosti za 2, 4, 6 ali 10 skodelic kave) in je primeren za plinske, električne in indukcijske kuhalne plošče. Venus je brezčasna klasika: eleganca in zmogljivost v posodobljeni obliki. Tradicionalni ritual italijanske kave, pripravljene s stilom in eleganco.