Kava americana v kapsulah IE, brezkofeinska

Vrečka CUBE z 18 kapsulami Espresso&Coffee

8,96  (z DDV)

Edinstvena mešanica illy ohrani vse svoje lastnosti in kakovost tudi v različici brez kofeina. Vsebnost kofeina je s posebnim postopkom znižana na manj kot 0,05 %. Privoščite si kavo na ameriški način brez zadržkov in brez kompromisov.

Sistem Espresso&Coffee Nova tehnologija Iperespresso Espresso&Coffee omogoča, da na istem aparatu uporabljamo kapsule za pripravo italijanskega espressa in kapsule za pripravo velike skodelice ameriške kave.

Ni na zalogi

Šifra: 3293 Kategorija:

Opis

Velika skodelica ameriške kave illyZ novimi kapsulami Caffè all’Americana si lahko hitro in enostavno pripravite odlično skodelico ameriške kave z nezamenljivim okusom mešanice illy. Skrbno pripravljen recept, ki združuje mleto kavo in instant kavo, pridobljeno z naprednimi tehnikami obdelave, zagotavlja tej kavi aromatično in polno telo tudi med dolgo pripravo (pribl. 220 ml).


Sistem Espresso&CoffeeKapsule za kavo na ameriški način lahko uporabite na kavnih aparatih z oznako Iperespresso Espresso&Coffee. Te naprave so bile izdelane z namenom, da vam olajšajo izbiro med italijanskim espressom in dolgo ameriško kavo. Omogočajo enostavno pripravo obeh različic na isti napravi in z istim izvrstnim okusom le z menjavo kapsule Iperespresso.
» Kavni aparati Iperespresso Espresso&Coffee


Vsebina: 18 kapsul Iperespresso Espresso&Coffee za enkratno uporabo
Sestava: 81 % srednje pražene brezkofeinske mlete kave illy (100 % Arabica), 19 % instant kave illy
Vsebnost kofeina: manj kot 0,05 %
Neto količina kave: 129,6 g
Samo za uporabo na kavnih aparatih illy Iperespresso.
Pakirano v zaščitno atmosfero.
Proizvedeno v Italiji.