Kava americana v kapsulah Iperespresso

Vrečka CUBE z 18 kapsulami Espresso&Coffee

9,90  (z DDV)

Srednje pražena mešanica kave illy daje vaši ameriški kavi popolno ravnotežje med kislostjo in grenkobo. Sladkim cvetnim notam se pridružujejo arome popečenega kruha, karamele in čokolade. Za ljubitelje kave mehkega in harmoničnega okusa.

Sistem Espresso&Coffee Nova tehnologija Iperespresso Espresso&Coffee omogoča, da na istem aparatu uporabljamo kapsule za pripravo italijanskega espressa in kapsule za pripravo velike skodelice ameriške kave.
Šifra: 8850 Kategorija:

Opis

Velika skodelica ameriške kave illyZ novimi kapsulami Caffè all’Americana si lahko hitro in enostavno pripravite odlično skodelico ameriške kave z nezamenljivim okusom mešanice illy. Skrbno pripravljen recept, ki združuje mleto kavo in instant kavo, pridobljeno z naprednimi tehnikami obdelave, zagotavlja tej kavi aromatično in polno telo tudi med dolgo pripravo (pribl. 220 ml).


Sistem Espresso&CoffeeKapsule za kavo na ameriški način lahko uporabite na kavnih aparatih z oznako Iperespresso Espresso&Coffee. Te naprave so bile izdelane z namenom, da vam olajšajo izbiro med italijanskim espressom in dolgo ameriško kavo. Omogočajo enostavno pripravo obeh različic na isti napravi in z istim izvrstnim okusom le z menjavo kapsule Iperespresso.
» Kavni aparati Iperespresso Espresso&Coffee


Vsebina: 18 kapsul Iperespresso Espresso&Coffee za enkratno uporabo
Sestava: 81 % srednje pražene mlete kave illy (100 % Arabica), 19 % instant kave illy
Vsebnost kofeina: manj kot 1,5 %
Neto količina kave: 129,6 g
Samo za uporabo na kavnih aparatih illy Iperespresso.
Pakirano v zaščitno atmosfero.
Proizvedeno v Italiji.