Skodelica Robert Wilson

illy Art Collection 2017 za zbiratelje

25,00  (z DDV)

Zbirateljska skodelica za espresso, ki jo je ob 25-letnici zbirke illy Art Collection podpisal ameriški umetnik Robert Wilson. Jubilejna skodelica je skupaj s krožničkom pakirana v lično kartonsko škatlo. Vsaka skodelica je oštevilčena in podpisana. Omejena serija.

Ni na zalogi

Šifra: 21951 Kategorija:

Opis

Skodelica za zbiratelje Robert Wilson 25th Anniversary, illy Art Collection 2017

Krožnik je pobegnil z žlico

Zbirka illy Art Collection letos praznuje 25 let. Ob tem jubileju je bila v beneškem skladišču soli (I Magazzini del Sale) odprta razstava mednarodnega umetnika Roberta Wilsona z imenom “The dish ran away with the spoon. Everything you can think of is true.”, ki črpa navdih v magičnem svetu Alice v Čudežni deželi.

O avtorju

Robert Wilson se je rodil v mestecu Waco v Teksasu in spada med največje svetovne vizualne umetnike. Njegove gledališke predstave na inovativen način vključujejo različne umetniške jezike, vključno s plesom, gibanjem, svetlobo, kiparstvom, glasbo in besedilom. Njegove produkcije so si prislužile veliko priznanj javnosti in kritikov po vsem svetu.

Robert Wilson
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2017

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.