Skodelica Ron Arad – Barcolana 2021

illy Art Collection 2022

28,00  (z DDV)

Nova skodelica iz zbirke illy Art Collection, ki jo je oblikoval priznani oblikovalec Ron Arad, prikazuje konceptualno interpretacijo glavnih elementov tradicionalne tržaške jadralske regate Barcolana: morje, jadrnice in jadra. Skodelica za espresso je podpisana in oštevilčena.

Ni na zalogi

Šifra: 23890 Kategorija:

Opis

Barcolana 2021

Nove poti

»Podajte se na zavestno potovanje po novih poteh«
Nežne barve in minimalne poteze čopiča, ki prikazujejo tradicionalno tehniko slikanja, so le nekatere od vseh lastnosti, zaradi katerih je espresso skodelica pravo zbirateljsko umetniško delo. S črtami in podobami, ki prikličejo spomin navtičnih kart, nas umetnik vabi, da se podamo na zavestno potovanje po novih poteh.

Ron Arad

Ron Arad je rojen v Tel Avivu leta 1951 in spada med najbolj vplivne osebnosti iz sveta oblikovanja, arhitekture in umetnosti. Ustanovil je arhitekturni in oblikovalski studio Ron Arad Associates in njegovo ime je sinonim za eksperimentiranje. Nenehno zanimanje in iskanje novih tehnik in materialov ter oddaljevanje od ustaljenih tirnic in »nepodrejanje disciplini« so njegov vodilni pristop pri ustvarjanju del.

Ron Arad
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2022

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.