Skodelice Marc Quinn

illy Art Collection 2019

39,50 150,30  (z DDV)

Pod to barvito zbirko illy Art Collection 2019 je podpisan Marc Quinn, priznani britanski vizualni umetnik. Njegova dela lahko najdemo v številnih umetniških zbirkah po vsem svetu. Zbirka Iris je bila ustvarjena z namenom, da razkrije vse, kar presega naš pogled in seže v dno našega obstoja. Na voljo je več različnih darilnih paketih s skodelicami za espresso ali cappuccino.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Skodelice Marc Quinn – Iris – zbirka illy Art Collection 2019

Iris in lepota edinstvenosti

V zbirki je predstavljenih šest edinstvenih oči, ki nas popeljejo v njihovo najbolj intimno bistvo. Marc Quinn je s svojim umetniškim izražanjem vpeljal barvo v konceptualno umetnost, ki slavi odnos med umetnostjo in znanostjo ter človeškim telesom in dojemanjem lepote.

O avtorju

Marc Quinn je britanski sodobni vizualni umetnik in eden vodilnih nadarjenih umetnikov svoje generacije. Quinn v svojih delih raziskuje pomen »človeka, ki doživlja svet okrog sebe« ter obravnava teme kot so telo, genetika, identiteta, okolje in mediji. Njegove skulpture, slike in risbe je mogoče najti v večjih umetniških zbirkah.

Marc Quinn
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2018

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.