Skodelice Marc Quinn

illy Art Collection 2019

Pod to barvito zbirko illy Art Collection 2019 je podpisan Marc Quinn, priznani britanski vizualni umetnik. Njegova dela lahko najdemo v številnih umetniških zbirkah po vsem svetu. Zbirka Iris je bila ustvarjena z namenom, da razkrije vse, kar presega naš pogled in seže v dno našega obstoja. Na voljo je več različnih darilnih paketih s skodelicami za espresso ali cappuccino.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Skodelice Marc Quinn – Iris – zbirka illy Art Collection 2019

Iris in lepota edinstvenosti

V zbirki je predstavljenih šest edinstvenih oči, ki nas popeljejo v njihovo najbolj intimno bistvo. Marc Quinn je s svojim umetniškim izražanjem vpeljal barvo v konceptualno umetnost, ki slavi odnos med umetnostjo in znanostjo ter človeškim telesom in dojemanjem lepote.

O avtorju

Marc Quinn je britanski sodobni vizualni umetnik in eden vodilnih nadarjenih umetnikov svoje generacije. Quinn v svojih delih raziskuje pomen »človeka, ki doživlja svet okrog sebe« ter obravnava teme kot so telo, genetika, identiteta, okolje in mediji. Njegove skulpture, slike in risbe je mogoče najti v večjih umetniških zbirkah.

Marc Quinn
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2018

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.