Skodelice Olimpia Zagnoli

illy Art Collection 2019

Srečanje med kultnimi skodelicami illy, ki jih je leta 1991 oblikoval Matteo Thun, in navdihom Olimpie Zagnoli je rodilo vznemirljivo novo kolekcijo, posvečeno ženskam, njihovi edinstvenosti, sposobnosti sodelovanja in občutku za skupnost. Šest novih skodelic prikazuje »Sestre«, eklektične ženske različnih in potencialno nasprotujočih značajev, ki se srečujejo v baru in delijo smeh ob skodelici espressa in pecivu. Ta ritual jih povezuje in socializira.

Zbirka Olimpia Zagnoli je na voljo v darilnih kompletih po dve ali šest skodelic za espresso ali cappuccino.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Zbirka skodelic illy Art Collection Olimpia Zagnoli

Poklon edinstvenosti in sodelovanju

Mične gospodične so prikazane v šestih barvah: rumeni, rožnati, modri, zeleni, rdeči in rjavi. Njihova ekstravagantna očala jih bolj razlikujejo kot skrivajo. Njihove ogrlice, položene na podstavne krožničke, postanejo izmenljivi modni dodatki – običajna praksa med dobrimi prijateljicami.

Olimpia Zagnoli

Olimpia Zagnoli je svetovno znana italijanska ilustratorka. Rodila se je v severnoitalijanskem mestu Reggio Emilia in raziskovala svojo usvarjalnost že od otroštva. Kasneje se je preselila v Milano, kjer je naredila prve korake v ilustraciji, v New Yorku pa oblikovati svoj slog. Njene mehke oblike in omejena paleta živih barv se poklanjajo tako futurizmu kot Beatlesom. Za blagovno znamko illy je prispevala več svojih del, vključno z novo zbirko skodelic illy Art Collection, v kateri raziskuje svet skozi dialog med šestimi ženskimi figurami.

Olimpia Zagnoli
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2019

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.