Skodelice Ron Arad

illy Art Collection 2017

Majhno belo porcelansko platno. Meja, ki jo je treba razumeti. Tkanina, ki jo je treba zložiti.

Za to izdajo zbirke illy Art Collection se je arhitekt, umetnik in oblikovalec Ron Arad poigral s stvarmi, ki jih najdemo okrog skodelice kave. Strukturo prtička je preoblikoval v živahno lahkotnost svilene tkanine, namišljene draperije, ki povezuje skodelico in njen podstavek. Mehke risbe dajejo dekoracijam življenje in ustvarjajo pregibe, ki spominjajo na dela Rona Arada.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Darilni kompleti

Skodelice so na voljo v darilnih paketih po 2 ali 6 skodelic za espresso ali cappuccino. Vse skodelice imajo tudi pripadajoče krožničke s poslikanimi motivi. Motivi so odtisnjeni pod glazuro, zato jim pomivanje v stroju ne škoduje. Vsaka skodelica je podpisana in oštevilčena.

O avtorju

Ron Arad je rojen v Tel Avivu leta 1951 in spada med najbolj vplivne osebnosti iz sveta oblikovanja, arhitekture in umetnosti. Ustanovil je arhitekturni in oblikovalski studio Ron Arad Associates in njegovo ime je sinonim za eksperimentiranje. Nenehno zanimanje in iskanje novih tehnik in materialov ter oddaljevanje od ustaljenih tirnic in »nepodrejanje disciplini« so njegov vodilni pristop pri ustvarjanju del.

Dodatne informacije

Skodelice

,

Vsebina

2 skodelici za cappuccino, 2 skodelici za espresso, 6 skodelic za cappuccino, 6 skodelic za espresso