Skodelice Stefan Sagmeister

illy Art Collection 2020

Pod to izdajo zbirke illy Art Collection se je podpisal grafični oblikovalec in tipograf Stefan Sagmeister, ki s ponovno sestavitvijo že razbitih delčkov v preteklosti, želi opozoriti na našo prihodnost. Odkrijte barve in oblike, ki z nasičenostjo odražajo svojo pozitivnost.

Zbirka Stefan Sagmeister je na voljo v darilnih kompletih po dve ali štiri skodelice za espresso ali cappuccino.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Barvne ploskve za pozitivno prihodnost

Stefan Sagmeister je za zbirko illy Art Collection oblikoval set skodelic, ki s pogledom na našo dolgoročno prihodnost ponovno sestavi vse razbite delčke. Umetnikova virtuoznost nam s to zbirko daje novo perspektivo, kjer se barvne ploskve odražajo in preoblikujejo v vizualno obuditev spominov, ki vodijo v pozitivno smer.

Stefan Sagmeister

Stefan Sagmeister je priznani oblikovalec, ki je delal za številne svetovno znane institucije in podjetja, kot so Guggenheim muzej, HBO in Rolling Stones. Potem ko je bil kar osemkrat nominiran za nagrado Grammy, je dve tudi prejel – za oblikovanje ovitka skupine Talking Heads in za oblikovanje ovitka Briana Ena in Davida Byrna. Njegov talent so prepoznale tudi druge večje nagrade v svetu oblikovanja.

Stefan Sagmeister
25 let zbirke illy Art Collection

illy Art Collection 1992–2020

illy Art Collection predstavlja sodelovanje med illyjem in protagonisti sodobne umetnosti. Edinstvena zbirka umetniških predmetov v vsakodnevni uporabi je od svojega začetka leta 1992 gostila že več kot 100 mednarodnih umetnikov in drugih avtorjev.