Skodelice The Watermill Center

illy Art Collection 2014

Ta barvita serija skodelic je nastala v sklopu mednarodne poletne šole, ki jo vsako leto prireja ameriški center za mlade in obetavne umetnike The Watermill Center. Pod mentorstvom ustanovitelja centra Roberta Wilsona je na poletni delavnici upodabljajočih umetnosti leta 2013 sodelovalo skoraj 100 mladih umetnikov iz 30 držav. Kolekcijo so z Robertom Wilsonom na čelu oblikovali še Christopher Knowles, Hope Esser, Willie Filkowski, Clo’e Floirat in Gintare Minelgaite.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Podpis in serijska številka na dnu skodeliceSkodelice in krožnički so pakirani v lično izdelane kartonske škatle. Vsaka skodelica te omejene serije je podpisana in oštevilčena. Motivi na skodelicah so poslikani pod glazuro, zato jih lahko pomivamo v pomivalnem stroju.

V nekaterih kompletih je tudi 250 g srednje pražene mlete kave illy v posebni, maloserijski pločevinki s potiskom. Teksti na pločevinki so natisnjeni na prozorno folijo, ki jo lahko kasneje odstranimo in dobimo praktično ali okrasno dozo za trajno uporabo.

V darilnem kompletu je še zloženka z opisi motivov in njihovih avtorjev ter plakat vseh skodelic illy Art Collection od leta 1992.