X1 Anniversary

Enostavnost s karizmo
V spletni trgovini
X1 Anniversary
X1 Anniversary
X1 Anniversary
X1 Anniversary

Ikona oblikovanja z jeklenim plaščem in nežno dušo

Kavni aparat, ki ga je Luca Trazzi zasnoval v »retro futurističnem« (Wired) stilu, je priznan kot ikona oblikovanja. Deluje na sistemu kapsul Iperespresso, ki daje aromatično kavo polnega okusa ter debelo, vztrajno smetano. Robustno zasnovan, z jeklenim ohišjem in medeninastim kotlom, ima še druge uporabne zmogljivosti: izpust za penjenje mleka za kapučino, samodejni izklop ob koncu priprave, nastavitev dolžine kave in avtomatski program za odstranjevanje vodnega kamna. Zahteva minimalno vzdrževanje in čiščenje. X1 je legenda. V rdeči, črni in mandljevi barvi ali v kromiranem jeklu.

Vklop aparata X1
Vstavljanje kapsule v ročko aparata X1
Kuhanje kave na aparatu X1
Priprava penjenega mleka za kapučino

Sistem Iperespresso

Nov ekskluzivni sistem kapsul Iperespresso omogoča užitek ob pripravi in pitju čisto pravega italijanskega espressa. Srce te metode je kapsula, ki omogoča pripravo kave z maksimalno aromo in neverjetno kremo, ki je kot žamet in se na kavi obdrži tudi 15 minut.

Priprava kave po postopku Iperespresso
Dve nastavljivi dolžini kave

Nastavljiva dolžina kave

Samodejna prekinitev ob koncu kuhanja

Samodejna prekinitev ob koncu kuhanja

Nastavek za penjenje

Nastavek za penjenje mleka in pripravo vroče vode

Črpalka z 19 bari

Črpalka s 15 bari

Sistem varčevanja z energijo

Program za odstranjevanje vodnega kamna

Program za samodejno odstranjevanje vodnega kamna

Skrivnost je v kapsuli

S pomočjo sistema Iperespresso lahko pripravite izvrsten italijanski espresso, kot ga postrežejo v najboljših lokalih. Smetana ali krema, kot jo imenujemo pri espressu, je gosta in vztrajna. Oblikuje se v espressu in ne nad njim, kot je običajno, potem pa se počasi dvigne na površje.