X1 Trio E.S.E.

Retro-futurizem v izjemnih barvah

V spletni trgovini
Barve kavnega aparata X1 Trio E.S.E.

Ujame pogled in zapelje z aromo, ki jo ponudi

Ne bodite presenečeni, če bodo vaši gostje začeli fotografirati vaš X1 Trio. Revije za arhitekturo in notranjo opremo to redno počnejo. Presenetljivo čist design priznanega italijanskega arhitekta Luca Trazzija ima za to največ zaslug. V skodelici kave, ki priteče s tega aparata, pa je še veliko več lepote.

X1 Trio omogoča pripravo espressa v treh dolžinah: ristretto (kratka), normalna ali lungo (dolga). Rahel obrat filtrirne glave in izbira je vaša.

Če temu dodate še preprosto pripravo z illyjevim tabletkami E.S.E. (Easy Serving Espresso), imate vse potrebno za pripravo vrhunskega espressa.

Vsaka tableta E.S.E. vsebuje ravno pravo mero strokovno mlete in stisnjene kave illy – edinstvene mešanice devetih vrst kave Arabica, ki izvirajo iz štirih celin.

Z nastavkom za penjenje mleka lahko pripravite pravi italijanski kapučino. Za minimalno vzdrževanje ima aparat vgrajen tudi sistem za samodejno čiščenje vodnega kamna.

Priprava kave po postopku Iperespresso

Sistem Easy Serving Espresso

Easy Serving Espresso ali E.S.E. tablete vsebujejo natanko potrebno količino primerno zmlete kave, stisnjene med dva filter papirja. Tablete uporabljamo v posebej prirejenih aparatih za espresso, ki so lahko prepoznavni zaradi dodanega okroglega simbola E.S.E. V manj kot 30 sekundah boste prejeli neverjetno okusno skodelico bogatega in robustnega espressa. Posamezno zavite tablete kavo illy ščitijo pred oksidacijo in zagotavljajo maksimalno svežino vsake posamezne skodelice napitka.

Dve nastavljivi dolžini kave

Nastavljiva dolžina kave (3 stopnje)

Nastavek za penjenje

Nastavek za penjenje mleka in pripravo vroče vode

Ustreza vsem tipom tablet

Ustreza vsem tipom enoporcijskih tablet

Sistem zvočnih in svetlobnih opozoril

Sistem zvočnih in svetlobnih opozoril

Ohišje iz nerjavnega jekla

Ohišje iz nerjavnega jekla

Program za odstranjevanje vodnega kamna

Program za samodejno odstranjevanje vodnega kamna

Vrste kave v E.S.E. tabletkah

Kava v tabletah E.S.E.

Tablete E.S.E. so na voljo v treh različicah:

  • s srednje praženo kavo za gladek in uravnotežen okus, ki ga poudarjajo aromatične note karamele in čokolade z lahkim cvetličnim nadtonom,
  • s temno praženo kavo za polno teksturo in globoko bogat okus bolj intenzivnega espressa, v katerem se note kakava prepletajo s sledmi karamele,
  • z brezkofeinsko kavo z okusom in aromo srednje pražene kave ter vsebnostjo kofeina pod 0,05 %, kar znaša le polovico zakonske zahteve za brezkofeinske kave.

X9 Iperespresso

X7.1 Iperespresso

Kavni aparat X1 Iperespresso, kromiran

X1 Iperespresso

X1 Trio E.S.E.

Kavni aparat illy Y3.2, rdeč

Y3.2 Iperespresso

Kavni aparat X1 Anniversary, črn

X1 Anniversary