X7.1 Iperespresso

Kavni aparat, o katerem sanjaš
V spletni trgovini
Barve kavnega aparata X7.1 Iperespresso

Izvirnost in tehnologija

Nepogrešljiv stil aparata X7.1 združuje najboljši italijanski dizajn z enostavno in praktično uporabo. S sistemom illy Iperespresso je lahko izvrsten espresso pri vas doma prisoten vsako jutro, vsak dan in vsak trenutek. Če želite, si lahko s pomočjo penilca mleka pripravite tudi pravi italijanski cappuccino.

Njegova oblika nezmotljivo spominja na pravi profesionalni aparat. Prav tako izvrsten je tudi espresso, ki ga v tem aparatu pripravite sami doma. Kavno kapsulo Iperespresso vstavite v držalo, privijete ročico in pritisnete na gumb. V nekaj sekundah bo pred vami dišeča in aromatična skodelica espressa z bogato in obstojno kremo.

Gumbi so mehki na dotik, zvočni in svetlobni signali pa jasno kažejo stanje delovanja. Idealen je za ljubitelje dobre kave in zelo pozoren za tiste, ki ne morejo brez kapučina. Robusten uparjalnik zagotavlja, da je čakalna doba med pripravo kave in kapučina minimalna. Samodejni izklop aparata po 30 minutah nedejavnosti prihrani veliko energije.

Espresso je serviran neposredno v skodelico, ne da bi prišel v stik z aparatom, kar pomeni manj čiščenja in vzdrževanja. Nezamenljiva illyjeva natančnost je najboljše jamstvo za izvrsten espresso.

X7.1 Iperespresso

Video

Nastavljiva dolžina kave

Samodejna prekinitev ob koncu kuhanja

Nastavek za penjenje mleka s paro

Črpalka s 15 bari

Varčevanje z energijo

Program za samodejno odstranjevanje vodnega kamna

Skrivnost je v kapsuli

S pomočjo sistema Iperespresso lahko pripravite izvrsten italijanski espresso, kot ga postrežejo v najboljših lokalih. Smetana ali krema, kot jo imenujemo pri espressu, je gosta in vztrajna. Oblikuje se v espressu in ne nad njim, kot je običajno, potem pa se počasi dvigne na površje.