Y3.3 Espresso&Coffee

Kompakten, praktičen, popoln
V spletni trgovini
Kavni aparat illy Y3.3, moder
Kavni aparat illy Y3.3, črn
Kavni aparat illy Y3.3, bel
Kavni aparat illy Y3.3, rdeč
Kavni aparat illy Y3.3, oranzen
Kavni aparat illy Y3.3, rumen
Kavni aparat illy Y3.3, zelen

10 cm prostora za neskončne užitke

Nov kompakten in minimalistično oblikovan kavni aparat Y3.3 Espresso&Coffee ima vse kar potrebujete za pripravo dobre kave: gumbe na dotik za izbiro dolžine kave, zbiralnik za uporabljene kapsule in nastavljiv podstavek za različno velike skodelice. Najboljše od vsega pa je, da aparat zaradi svoje majhnosti lahko postavite kamorkoli, saj v širino meri komaj 10 cm.

Kavni aparat Y3.3 Espresso&Coffee izpolnjuje pričakovanja vseh tistih, ki želijo združiti posebno kakovost illy espressa s preprosto zasnovo in minimalno porabo prostora.
Y3.3 je funkcionalen, kompakten in preprost za uporabo, zahvaljujoč tehnologiji na dotik in kapsulam Iperespresso, s katerimi lahko pripravite kavo po illy pravilih: z intenzivnim dišečim vonjem in bogato žametno kremo.
Po višini nastavljiv podstavek za skodelice omogoča, da lahko z njim pripravimo kratek espresso v mali skodelici ali dolgo kavo v visokem lončku. Kava teče iz kapsule direktno v skodelico, kar zagotavlja minimalno čiščenje in vzdrževanje.
Dve nastavljivi dolžini kave

Dve nastavljivi dolžini kave

Samodejna prekinitev ob koncu kuhanja

Samodejna prekinitev ob koncu kuhanja

Vmesnik z gumbi na dotik

Vmesnik z gumbi na dotik

Enostavno vstavljanje kapsule

Enostavno vstavljanje kapsule

Samodejni izmet kapsule

Samodejni izmet kapsule

Predal za 8 odpadnih kapsul

Predal za 8 odpadnih kapsul

Dve višini podstavka za skodelico

Dve višini podstavka za skodelico

Varčevanje z energijo po 15 minutah

Črpalka z 19 bari

Črpalka z 19 bari

Skrivnost je v kapsuli

S pomočjo sistema Iperespresso lahko pripravite izvrsten italijanski espresso, kot ga postrežejo v najboljših lokalih. Smetana ali krema, kot jo imenujemo pri espressu, je gosta in vztrajna. Oblikuje se v espressu in ne nad njim, kot je običajno, potem pa se počasi dvigne na površje.