Kapsule Iperespresso v novi embalaži

Če boste na prodajnih policah iskali vaše priljubljene kapsule illy, ne spreglejte novega pakiranja »CUBE« iz mehke folije in kartona.

Prednosti novega pakiranja

Prodaja

Prodaja

Nova oblika ima nižjo ceno na enoto in s tem potrošnikom ponuja nove nakupne priložnosti.
Logistika

Logistika

Nižji stroški prevoza po zaslugi lažjega pakiranja in 2,5-odstotnega povečanja števila kapsul na paleto.
Varovanje okolja

Varovanje okolja

Nova embalaža zmanjšuje količino odpadkov za 70 %. Življenjska doba izdelka je pregledno označena.

Odkrijte izbor kapsul illy

Ponujamo vam edinstveno mešanico illy, ki združuje 9 vrst Arabice z različnimi porekli in zagotavlja dosledno skladen okus. Z različnimi profili praženja, ki usklajujejo aromo in jakost, lahko uživate v intenzivnosti okusa, ki ga imate najraje. Na voljo so tudi kapsule za podaljšan espresso ali espresso brez kofeina.

Classico

Srednje pražena mešanica kave illy daje popolno ravnotežje med kislostjo in grenkobo. Sladkim cvetnim notam se pridružujejo arome popečenega kruha, karamele in čokolade. Za ljubitelje kave z mehkim in harmoničnim okusom.

Intenso

Močneje pražena mešanica illy daje kavo močnega telesa z rahlo grenkobo, ki jo spremljajo note čokolade in popečenega kruha. Za tiste ljubitelje, ki imajo radi skodelico kave z intenzivnim in odločnim okusom.

Decaffeinato

Kava s pravo illyjevo aromo in okusom, vendar brez kofeina. Mešanica devetih vrst popolnoma naravne 100 % Arabice. Vsebnost kofeina manj kot 0,05 %. Normalno pražena.

Lungo

Kapsula illy Iperespresso v svoji »dolgi« različici ustvari podaljšan espresso z bogatimi aromami in obstojno, slastno kremo. Zagotovljen užitek v aromi in okusu klasičnega illy espressa tudi pri večji količini pripravljene kave.