Vabljeni v novo trgovino illy Shop

Obogatite svojo izkušnjo z odlično kavo illy, vrhunskimi čaji Dammann Frères in okusno čokolado Domori.

Nova Trgovina illy Shop

DOBRODOŠLI NA POTI DO SREČE
V pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju se nahaja trgovina ILLY SHOP z vsemi našimi dobrotami: kavo illy v vseh izvedbah, kavnimi aparati, skodelicami in priborom za pripravo kave, francoskimi čaji Dammann Frères, čajniki in čajnimi skodelicami ter izvrstno čokolado Domori.
Nakupovalna galerija Kristalne palače

Ameriška ulica 8, SI-1000 Ljubljana

Mobi 051 620 520
btc@espresso.si
PON-SOB 9.00–20.00

Trenutki čiste sreče

Kava illy, čaji Dammann Frères, čokolada Domori in še veliko več. Vsa odličnost kave illy in vrhunskih gourmet izdelkov na dosegu rok. Vabljeni v novi ILLY SHOP v pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače (Ameriška ulica 8) v Ljubljani.

Odkrijte pravi svet okusov

Espresso d.o.o. je uradni zastopnik in prodajalec izdelkov blagovnih znamk illy, Dammann Frères in Domori v Sloveniji.

Kava illy

Kava illy

illy je ena sama mešanica devetih najboljših zrn vrste Arabica, izbranih in kupljenih neposredno od pridelovalcev na štirih kontinentih. V skodelici postane mešanica illy bogata, polna, večplastna a subtilna simfonija.

Čaji Dammann Frères

Čaji Dammann Frères

Dammann Frères je vodilni svetovni proizvajalec čajev, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega poznavalca. Izbirate lahko med čistimi ali aromatiziranimi belimi, zelenimi, črnimi, rooibos, zeliščnimi in sadnimi čaji.

Čokolada Domori

Čokolada Domori

Vse od svojega nastanka Domori s svojo odličnostjo spreminja svet kakava. V Domorijevih čokoladah so uporabljene le najbolj občutljive, redke in najmanj produktivne sorte kakava, ki predstavljajo zgolj 10 % svetovne pridelave.