Vabljeni v novo trgovino illy Shop
Obogatite svojo izkušnjo z odlično kavo illy, vrhunskimi čaji Dammann Frères in okusno čokolado Domori.
Nova Trgovina illy Shop
V pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju se nahaja trgovina ILLY SHOP z vsemi našimi dobrotami: kavo illy v vseh izvedbah, kavnimi aparati, skodelicami in priborom za pripravo kave, francoskimi čaji Dammann Frères, čajniki in čajnimi skodelicami ter izvrstno čokolado Domori.
Ameriška ulica 8, SI-1000 Ljubljana
Mobi 051 620 520
btc@espresso.si
PON-SOB 9.00–20.00
![illy_shop_icons_200x60px](https://www.espresso.si/wp-content/uploads/2022/04/illy_shop_icons_200x60px.png)
Trenutki čiste sreče
Kava illy, čaji Dammann Frères, čokolada Domori in še veliko več. Vsa odličnost kave illy in vrhunskih gourmet izdelkov na dosegu rok. Vabljeni v novi ILLY SHOP v pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače (Ameriška ulica 8) v Ljubljani.
Odkrijte pravi svet okusov
Espresso d.o.o. je uradni zastopnik in prodajalec izdelkov blagovnih znamk illy, Dammann Frères in Domori v Sloveniji.
![Kava illy Kava illy](https://www.espresso.si/wp-content/uploads/2022/04/illy_slika_kategorija_900x600px.jpg)
Kava illy
illy je ena sama mešanica devetih najboljših zrn vrste Arabica, izbranih in kupljenih neposredno od pridelovalcev na štirih kontinentih. V skodelici postane mešanica illy bogata, polna, večplastna a subtilna simfonija.
![Čaji Dammann Frères Čaji Dammann Frères](https://www.espresso.si/wp-content/uploads/2022/04/dammann_slika_kategorija_900x600px.jpg)
Čaji Dammann Frères
Dammann Frères je vodilni svetovni proizvajalec čajev, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega poznavalca. Izbirate lahko med čistimi ali aromatiziranimi belimi, zelenimi, črnimi, rooibos, zeliščnimi in sadnimi čaji.
![Čokolada Domori Čokolada Domori](https://www.espresso.si/wp-content/uploads/2022/04/domori_slika_kategorija_900x600px.jpg)
Čokolada Domori
Vse od svojega nastanka Domori s svojo odličnostjo spreminja svet kakava. V Domorijevih čokoladah so uporabljene le najbolj občutljive, redke in najmanj produktivne sorte kakava, ki predstavljajo zgolj 10 % svetovne pridelave.