Gostinec,
illyjev naravni partner

Zadnji člen verige na poti do vrhunskega espressa

Za uspeh lokala ni potrebna čarobna paličica.
Dovolj je pločevinka.

Najpomembnejši element gostinskega lokala je zagotovo izvrstna kava. Kava namreč povprečno predstavlja več kot četrtino prejemkov in je torej odločilnega pomena, da stranke (p)ostanejo lokalu zveste. Profesionalni gostinec, ki ljubi svoje delo, želi izboljšati svoj lokal ter povečati donosnost svoje dejavnosti. V tem okviru ponujamo sodelovanje, ki gostincu pušča proste roke pri podjetniških odločitvah, določanju vrednosti lokalnih navad in njegovi lastni ustvarjalnosti.

illy kava za gostince, 3 kg

Zakaj izbrati illy?

  • Boljša kava, pridobljena iz edinstvene kavne mešanice, z značilno, nezamenljivo in konstantno aromo, ki so se jo potrošniki naučili prepoznati, ceniti in iskati;
  • Novi izdelki, ki bogatijo ponudbo kavarne in sestavljajo pomemben element prepoznavnosti;
  • Avtorske skodelice, zamisli, elementi za opremljanje in dodatki za serviranje, ki so delo velikih italijanskih arhitektov in oblikovalcev;
  • Motivirana profesionalna skupnost na izredno visoki ravni za izmenjavo izkušenj in znanja;
  • Edinstveni programi in pobude za usposabljanje, ki obravnavajo kulturo kave in serviranja kave v okviru kulture upravljanja;
  • Sloves blagovne znamke, ki v svetu velja za simbol kakovosti »made in Italy«, ter jamčenje za doslednost in zaupanje;
  • Sodelovanje s podjetjem, v katerem je komunikacija pomembna vrednota: v medijih, v univerzitetni predavalnici, pri kavarniški mizi, na razstavi ali literarnem festivalu;
  • Pomoč in svetovanje, ki ga zagotavlja mreža usposobljenih agentov, ki so strankam na voljo in na tekočem z vsemi informacijami s tega področja.

Storitve za bare, kavarne, restavracije in hotele

Kakovostni in inovativni izdelki, ki zadovoljujejo najzahtevnejše potrošnike, stalno izobraževanje, ki dviguje kakovost storitve in rešitve, razvite za vsako vrsto gostinskega posla.

Svetovanje

Naši svetovalci so strokovnjaki, ki razumejo in delijo želje in težave gostincev. S svojimi izkušnjami in znanju lahko pomagajo vsem, ki začenjajo ali se že dalj časa ukvarjajo z vodenjem lokala, da dosežejo svoje cilje in jim korak za korakom pomagajo na poti do zanesljivega uspeh.

Izobraževanje osebja

Stalno usposabljanje lahko postane ključna prednost vašega poslovanja. Za naše odjemalce je bila v Ljubljani odprta Univerza kave, ki spodbuja in širi znanje priprave kave po Sloveniji. Dobro usposobljeno osebje bo zagotavljalo boljšo kakovost storitve in s tem pripeljalo v vaš lokal več gostov.

Vrhunska oprema

Od najnovejših gostinskih aparatov za espresso do skladne opreme za serviranje, ki so jo oblikovali vodilni mednarodni oblikovalci – pri opremi vašega lokala vam lahko pomagamo z uporabnimi, funkcionalnimi in estetsko dovršenimi izdelki, za katere skrbimo tudi po nakupu.

Življenjski slog se spreminja in postanek na kavi pomeni veliko več kot le odmor tekom dneva. To je izkušnja, ki vključuje čute in dušo ter se iz skodelice širi po celotnem prostoru, ki je kraj srečanj in komunikacije, kar je pravzaprav pristna značilnost tipične kavarne. Kavarna je prostor, kjer se odprtost in živahnost ulice združita z udobjem in toplino doma, kjer se vedno pogosteje ustavljamo, da bi kaj pojedli, brali, poklepetali s prijatelji in kolegi.

Želite illy v svojem lokalu? Pošljite nam sporočilo.

    Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.