illy v pisarni

Enostavna priprava s kapsulami
I‑Espresso System

Posebna akcija

Pri nakupu 500 kapsul kave i‑Espresso System kar 80 % popust na kavni aparat Mitaca i1!

Za več informacije pokličite 01 422 88 88.

Dragocen odmor, ki izboljša kakovost dela

Odlična kava spodbuja dobro počutje, kreativnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in medsebojno cenjenje med sodelavci. Kadar kavo postrežemo strankam in gostom, je odličen espresso tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja. Zato illy za majhne in srednje velike pisarne priporoča uporabo kapsul I-Espresso System ter kavne aparate, ki omogočajo njihovo uporabo. Ta preprost način priprave kave ni le hiter in čist, pri vsaki pripravi zagotovi tudi popoln illy espresso ali kapučino.

Mitaca i1

Kavni aparat Mitaca i1

Mitaca i1 je aparat za pripravo kave in drugih toplih napitkov s kapsulami i-Espresso System. Robusten, funkcionalen, enostaven za uporabo in sodobno oblikovan. Patentirana tehnologija s samodejnim izmetom uporabljene kapsule bo pomagala, da bodo vaše roke ostale čiste.

Uporaba je preprosta. Kapsulo vzamemo iz ovitka, jo vstavimo v za to pripravljeno režo in jo s pritiskom na gumb prepojimo z vročo vodo. Po končanem kuhanju bo aparat samodejno izvrgel uporabljeno kapsulo v poseben predal.

Aparat Mitaca i1 lahko ob nakupu 500 kapsul i-Espresso System dobite 80 % ceneje.

Za več informacij pokličite na številko 01 422 88 88.

Priprava kave s kapsulo i-Espresso System

Čisto in enostavno

V sodelovanju s podjetjem Mitaca je bil rojen sistem priprave kave s kapsulami I-Espresso System. Zasnovan za potrebe sodobne pisarne, s pomočjo katerega pripravite vedno izvrsten in bogat espresso za spodbuden odmor za kavo. Kapsula, posamezno zavita v zaščitni atmosferi, vsebuje natančno odmerjeno količino mešanice illy, potrebne za pripravo kave. Inovativno dno kapsule je popolnoma zaprto, kar omogoča odlično infuzijo njene celotne vsebine. Kapsula se odpre s pomočjo pritiska, ki nastane v njej, in skozi drobno perforacijo v dnu izloči odličen espresso z bogato peno.

Vrste kave v kapsulah IES

Vrste kave in drugih napitkov

Na voljo sta dve vrsti kapsul illy. Izbirate lahko med srednje praženo kavo za tiste, ki imajo radi običajno ali podaljšano kavo z bogatim, a nežnim okusom, in močneje praženo za ljubitelje kratke kave z močnim okusom. Nezamenljivi okus illy je na voljo tudi v obliki brezkofeinske kave.

Mitaca ponuja tudi kapsule za pripravo čajev.

Pribor za serviranje kave

Vse vrste kave in drugih napitkov za aparat Mitaca si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini. Na istem mestu boste našli tudi širok nabor dodatkov za pripravo kave. Skodelice, plastični kozarčki, žličke, sladkorčki, prtički in drugi dodatki bodo pripomogli, da boste lahko vrhunski espresso postregli na enostaven in profesionalen način.
Odlična kava spodbuja dobro počutje, kreativnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in medsebojno cenjenje med sodelavci. Kadar kavo postrežemo strankam in gostom, je odličen espresso tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja.

Želite illy v svoji pisarni? Pošljite nam sporočilo.

Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.