illy v pisarni

Odlična kava spodbuja dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost v pisarni, pa tudi dobro voljo in razpoloženje med sodelavci. Kadar kavo postrežemo strankam in gostom, je odličen espresso tudi znak izvrstnega okusa, saj odraža standarde podjetja, ki ga ponuja.

Dragocen odmor, ki izboljša kakovost dela

illy za majhne in srednje velike pisarne priporoča uporabo kapsul MPS (Mitaca Professional System) ter ustrezne kavne aparate. Ta preprosti način priprave kave ni le hiter in čist, temveč pri vsaki pripravi zagotovi tudi popoln illy espresso ali cappuccino. Na voljo je več kavnih aparatov, ki se razlikujejo po velikosti in zmogljivosti.

illy Smart10 MPS

Za male pisarne

manj kot 20 kav/dan

Kavni aparat illy Smart10

illy Smart10 je aparat za pripravo kave in drugih toplih napitkov s kapsulami Mitaca Professional System. Patentirana tehnologija s samodejnim izmetom uporabljene kapsule bo pomagala, da bodo vaše roke ostale čiste.

Kavni aparat illy Smart10 je na voljo za nakup v naši spletni trgovini.

Mitaca m5

Za srednje pisarne

več kot 20 kav/dan

Kavni aparat Mitaca m5

Mitaca M5 je kavni aparat za pripravo kave s kapsulami Mitaca Professional System (MPS). Ponaša se z elegantnimi in čistimi linijami, ki se bodo odlično prilegale vsaki pisarni.

Kavni aparat Mitaca m5 je na voljo za nakup v naši spletni trgovini. Možno ga je tudi najeti, za več informacij nas kontaktirajte.

Kavni aparat illy Saeco Royal

Za srednje pisarne

več kot 20 kav/dan

Kavni aparat illy Saeco Royal

Eleganten polavtomatski kavni aparat illy Saeco Royal zagotavlja visoko zmogljivo pripravo kavnega napitka na kavna zrna. Ima zaslon na dotik, s katerim izberete napitek.

Kavni aparat illy Saeco Royal je na voljo za nakup v naši spletni trgovini. Možno ga je tudi najeti, za več informacij nas kontaktirajte.

Kavni aparat La Spaziale S1

Za srednje pisarne

več kot 30 kav/dan

Kavni aparat LA SPAZIALE S1

Aparat lahko kuha dve kavi hkrati, ima grelec skodelic in penilno ročico za klasično penjenje mleka. Deluje tudi na dvojne kapsule MPS za pripravo dveh kav ali dvojni espresso hkrati. Z vgrajeno funkcijo izklopa varčuje z energijo.

Kavni aparat La Spaziale S1 lahko najamete. Za več informacij nas pokličite na 01 422 88 88 ali izpolnite obrazec.

illy m6

Za večje pisarne

več kot 40 kav/dan

Kavni aparat illy m6.m

illy m6.m je polavtomatski namizni aparat za pripravo kave illy v kapsulah MPS in štirih instant napitkov. Barvni zaslon na dotik omogoča zelo enostavno izbiro. Aparat lahko priključite direktno na vodovodno omrežje.

Kavni aparat illy m6.m lahko najamete. Za več informacij nas pokličite na 01 422 88 88 ali izpolnite obrazec.

Raznolikost v pripravi

Z istim kavnim aparatom lahko uživate v odlični mešanici illy ali različnih toplih napitkih v kapsulah.

Enostavna uporaba

Kavni aparati so funkcionalni in enostavni za uporabo. Za odlično kavo preprosto vstavite kapsulo in pritisnite na gumb.

Vedno odlične kakovosti

Vsaka skodelica je popolna. Zahvaljujoč kapsulam illy lahko prav vsak pripravi odličen espresso.

Popoln za vas in vaše sodelavce

Ponudba prinaša odličnost v pisarno, kjer je premor za kavo ključnega pomena.

Tehnična pomoč in vzdrževanje

Brezplačna ter hitra tehnična pomoč in vzdrževanje, z možnostjo menjave kavnega aparata.

Brezplačen najem aparata

Za večje porabnike lahko kavni aparat najamete brez naložb in dodatnih stroškov.
MPS kapsula

Čisto in enostavno

Sistem priprave kave s kapsulami MPS je bil zasnovan za potrebe sodobne pisarne, s pomočjo katerega pripravite vedno izvrsten in bogat espresso za spodbuden odmor. Kapsula, posamezno zavita v zaščitni atmosferi, vsebuje natančno odmerjeno količino mešanice illy, potrebne za pripravo kave. Inovativno dno kapsule je popolnoma zaprto, kar omogoča odlično infuzijo njene celotne vsebine. Kapsula se odpre s pomočjo pritiska, ki nastane v njej, in skozi drobno perforacijo v dnu izloči odličen espresso z bogato peno.

MPS kapsule

Vrste kave in drugih napitkov

Na voljo so štiri vrste kapsul illy. Izbirate lahko med srednje praženo kavo za tiste, ki imajo radi običajno ali podaljšano kavo z bogatim, a nežnim okusom, in močneje praženo za ljubitelje kratke kave z močnim okusom. Nezamenljivi okus illy je na voljo tudi v brezkofeinski obliki.

V ponudbi so tudi kapsule za pripravo čajev.

Pribor za serviranje kave

Vse vrste kave in drugih napitkov za aparat Mitaca si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini. Na istem mestu boste našli tudi širok nabor dodatkov za pripravo kave. Skodelice, plastični kozarčki, žličke, sladkorčki, prtički in drugi dodatki bodo pripomogli, da boste lahko vrhunski espresso postregli na enostaven in profesionalen način.

Želite illy v svoji pisarni? Pošljite nam sporočilo.

    Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.