Posebne ponudbe

Odkrijte znižane izdelke illy, Dammann in Domori. Ob naročilu v vrednosti nad 60,00 EUR je poštnina brezplačna.

Kavni aparat Mitaca i1 in IES kapsule illy

Akcija 400 + 100: Ponovno je na voljo posebna ponudba kavnih kapsul illy za aparate Mitaca. Izkoristite akcijo 400 + 100 GRATIS, v kateri ob nakupu 400 kapsul prejmete dodatnih 100 popolnoma brezplačno!

Posebna ponudba: Kavni aparat Mitaca i1 je na voljo z 80 % popustom v posebnem kompletu s 500 i-Espresso System kapsulami kave illy. Komplet vsebuje tudi filter za kavni aparat BRITA AquaGusto 100 (všteto v ceni).

Akcija 400+100 in posebna ugodnost pri nakupu aparata se medsebojno izključujeta!

Kava illy v alu kapsulah*

Priljubljena kava illy je pakirana tudi v kapsule iz aluminija za uporabo na kavnih aparatih Nespresso®**. Kapsule ponujajo edinstveno mešanico devetih skrbno izbranih sort Arabice v treh praženjih: Classico z mehkim in sladkastim okusom, Intenso s polnim, zaokroženim okusom ter Forte z bogatim in močnim okusom. V ponudbi najdemo tudi klasično praženo mešanico za dolgo kavo in brezkofeinsko različico.

*Združljive s kavnimi aparati Nespresso®. / **Blagovna znamka tretje osebe, ki ni povezana z illycaffè S.p.A.

4,30 € 3,87 €

Kava v zrnju illy Arabica Selection Colombia

Kava bogatega okusa, ki prihaja iz izbranih področij Kolumbije. Popolno ravnovesje med sladkim, grenkim in kislim dopolnjujejo rahle note čokolade, karamele, medu, vanilije, pomaranč in opečenega kruha. Pločevinka vsebuje 250 g normalno pražene kave v zrnju.

6,71 € 8,39 €

Kavni aparat Y3.3 Espresso & Coffee

Na kompaktnem aparatu za kavo Y3.3 lahko z enostavnim pritiskom na gumb pripravite popolno skodelico espressa ali dolge kave. Širok je samo 10 cm, zato ga lahko brez težav postavite v kot kuhinjskega pulta ali celo na regal v dnevni sobi. Uporaba je čista in enostavna. Kavni aparat je na voljo v treh barvnih različicah: rdeči, beli, črni in amalfi modri.

99,99 € 143,35 €

Vroča čokolada Monbana

Goste, kremaste vroče čokolade v italijanskem stilu, z intenzivno aromo in dolgotrajnim okusom. Narejene iz temne ali bele čokolade z najmanj 32 % kakava. Postrežemo jo lahko kot okusen napitek ali dodajamo v koktejle in sladke omake.

20 % popust

Izdelki v spletni trgovini

V naši spletni trgovini je na voljo pestra izbira kave vseh oblik in pakiranj, umetniških skodelic, kavnih aparatov in pribora za serviranje. V posebnih skupinah boste našli tudi izvrstne francoske čaje Dammann in čokolade Domori.