Posebne ponudbe

Odkrijte znižane izdelke illy, Dammann in Domori. Ob naročilu v vrednosti nad 60,00 EUR je poštnina brezplačna.

Kava illy v alu kapsulah*

Priljubljena kava illy je pakirana tudi v kapsule iz aluminija za uporabo na kavnih aparatih Nespresso®**. Kapsule ponujajo edinstveno mešanico devetih skrbno izbranih sort Arabice v treh praženjih: Classico z mehkim in sladkastim okusom, Intenso s polnim, zaokroženim okusom ter Forte z bogatim in močnim okusom. V ponudbi najdemo tudi klasično praženo mešanico za dolgo kavo in brezkofeinsko različico.

*Združljive s kavnimi aparati Nespresso®. / **Blagovna znamka tretje osebe, ki ni povezana z illycaffè S.p.A.

3,87 € 4,30 €

Posebni Mitaca akciji

Akcija 400 + 100: Na voljo je posebna ponudba kavnih kapsul illy za aparate Mitaca i1. Izkoristite akcijo 400 + 100 GRATIS, v kateri ob nakupu 400 kapsul i-Espresso System (IES) prejmete dodatnih 100 popolnoma brezplačno!

Posebna ponudba: Kavni aparat Mitaca m1 je na voljo z 80 % popustom v posebnem kompletu s 540 Mitaca Professional System (MPS) kapsulami kave illy. Komplet vsebuje tudi filter za kavni aparat BRITA AquaGusto 100 (všteto v ceni).

Kavni aparat Y3.3 Espresso & Coffee

Na kompaktnem aparatu za kavo Y3.3 lahko z enostavnim pritiskom na gumb pripravite popolno skodelico espressa ali dolge kave. Širok je samo 10 cm, zato ga lahko brez težav postavite v kot kuhinjskega pulta ali celo na regal v dnevni sobi. Uporaba je čista in enostavna. Kavni aparat je na voljo v treh barvnih različicah: rdeči, beli, črni in amalfi modri.

99,99 € 143,35 €

Vroča čokolada Monbana

Goste, kremaste vroče čokolade v italijanskem stilu, z intenzivno aromo in dolgotrajnim okusom. Narejene iz temne ali bele čokolade z najmanj 32 % kakava. Postrežemo jo lahko kot okusen napitek ali dodajamo v koktejle in sladke omake.

20 % popust

Izdelki v spletni trgovini

V naši spletni trgovini je na voljo pestra izbira kave vseh oblik in pakiranj, umetniških skodelic, kavnih aparatov in pribora za serviranje. V posebnih skupinah boste našli tudi izvrstne francoske čaje Dammann in čokolade Domori.