Posebne ponudbe

Odkrijte znižane izdelke illy, Dammann in Domori. Ob naročilu v vrednosti nad 60,00 EUR je poštnina brezplačna.

Čaji in čajni pribor Dammann Frères 15 % ugodneje

Čeprav se hladni dnevi počasi umikajo, skodelica dobrega čaja še vedno lepo pogreje nežno dušo. Sicer pa se začenja sezona ledenih čajev in tudi teh je kar nekaj na zalogi. Izkoristite to časovno omejeno ponudbo.

15 % popust

Božanski okusi Domori 15 % ugodneje

Čokolade Domori so res božji dar. Izdelane iz najfinejših sort kakava in združene s pikantnimi začimbami, sadjem ali oreški. Nikakor ne smemo pustiti, da se stopijo v dolgem, vročem poletju.

15 % popust

Kava illy v alu kapsulah*

Priljubljena kava illy je pakirana tudi v kapsule iz aluminija za uporabo na kavnih aparatih Nespresso®**. Kapsule ponujajo edinstveno mešanico devetih skrbno izbranih sort Arabice v treh praženjih: Classico z mehkim in sladkastim okusom, Intenso s polnim, zaokroženim okusom ter Forte z bogatim in močnim okusom. V ponudbi najdemo tudi klasično praženo mešanico za dolgo kavo in brezkofeinsko različico.

*Združljive s kavnimi aparati Nespresso®. / **Blagovna znamka tretje osebe, ki ni povezana z illycaffè S.p.A.

3,87 € 4,30 €

Posebni Mitaca akciji

Akcija 400 + 100: Na voljo je posebna ponudba kavnih kapsul illy za aparate Mitaca i1. Izkoristite akcijo 400 + 100 GRATIS, v kateri ob nakupu 400 kapsul i-Espresso System (IES) prejmete dodatnih 100 popolnoma brezplačno!

Posebna ponudba: Kavni aparat Mitaca m1 je na voljo z 80 % popustom v posebnem kompletu s 540 Mitaca Professional System (MPS) kapsulami kave illy. Komplet vsebuje tudi filter za kavni aparat BRITA AquaGusto 100 (všteto v ceni).

Kavni aparat Y3.3 Espresso & Coffee

Na kompaktnem aparatu za kavo Y3.3 lahko z enostavnim pritiskom na gumb pripravite popolno skodelico espressa ali dolge kave. Širok je samo 10 cm, zato ga lahko brez težav postavite v kot kuhinjskega pulta ali celo na regal v dnevni sobi. Uporaba je čista in enostavna. Kavni aparat je na voljo v treh barvnih različicah: rdeči, beli, črni in amalfi modri.

99,99 € 143,35 €

Vroča čokolada Monbana

Goste, kremaste vroče čokolade v italijanskem stilu, z intenzivno aromo in dolgotrajnim okusom. Narejene iz temne ali bele čokolade z najmanj 32 % kakava. Postrežemo jo lahko kot okusen napitek ali dodajamo v koktejle in sladke omake.

20 % popust

Izdelki v spletni trgovini

V naši spletni trgovini je na voljo pestra izbira kave vseh oblik in pakiranj, umetniških skodelic, kavnih aparatov in pribora za serviranje. V posebnih skupinah boste našli tudi izvrstne francoske čaje Dammann in čokolade Domori.