Prodajna mesta in kontakti

Poleg dveh spodaj naštetih butičnih trgovinah Espresso, so izdelki illy na voljo tudi v nakupovalnih centrih Interspar, Mercator, Tuš in E. Leclerc ter v bolje založenih samopostrežnih trgovinah.

Trgovina Espresso BTC

V pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju se nahaja butična trgovinica Espresso BTC z vsemi našimi dobrotami: kavo illy v vseh izvedbah, kavnimi aparati, skodelicami in priborom za pripravo kave, francoskimi čaji Dammann Frères, čajniki in čajnimi skodelicami ter izvrstno čokolado Domori. V prodajalni boste našli tudi vrsto praktičnih idej za osebna in poslovna darila.

Nakupovalna galerija Kristalne palače
Ameriška ulica 8, SI-1000 Ljubljana
Mobi 051 620 520
btc@espresso.si
PON-SOB 9.00–20.00
Virtualni ogled trgovine
V trgovini ESPRESSO BTC lahko brezplačno prevzamete spletna naročila vsak dan od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro. Prevzem je možen naslednji dan od potrditve naročila oziroma prejema plačila.

Sedež podjetja in Univerza kave

V Ljubljani na Fajfarjevi ulici 33 (med bencinskim servisom Petrol 24 ur na Tržaški cesti in železniško progo) je sedež podjetja Espresso d.o.o., uradnega uvoznika in distributerja illy kave v Sloveniji. Tam se nahaja tudi Univerza kave illy, ki skrbi za šolanje in izobraževanje svojih gostincev.

Espresso, d.o.o.
Fajfarjeva ulica 33, SI-1000 Ljubljana
Tel. (01) 422 88 88, Fax (01) 422 88 90
illy@espresso.si

Več informacij

S spodnjim obrazcem ali na naslov illy@espresso.si nam lahko pošljete vaša vprašanja v zvezi z illy kavo, kavnimi aparati, skodelicami in vsem, kar vas zanima. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

  Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

  Predstavniki podjetja

  Božan Jejčič

  Božan Jejčič

  Izvršni direktor, lastnik

  illy Coffee Expert
  illy Furnishing Techniques and Business Communication Expert
  Jernej Ščuka

  Jernej Ščuka

  Zastopnik znamke, vodja prodaje za HoReCa, maloprodajo in pisarne

  illy Coffee Expert
  illy Latte Art Expert
  Peter Škulj

  Peter Škulj

  Prodajni zastopnik za HoReCa, maloprodajo in pisarne

  illy Coffee Expert
  Barbi Čar

  Barbi Čar

  Vodja pisarne

  illy Coffee Expert
  illy Latte Art Expert