Prodajna mesta in kontakti

Poleg v treh spodaj naštetih butičnih trgovinah Espresso, so izdelki illy na voljo tudi v nakupovalnih centrih Interspar, Mercator, Tuš in E. Leclerc ter v bolje založenih samopostrežnih trgovinah.

Trgovina Espresso BTC

V pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju se nahaja butična trgovinica Espresso BTC z vsemi našimi dobrotami: kavo illy v vseh izvedbah, kavnimi aparati, skodelicami in priborom za pripravo kave, francoskimi čaji Dammann Frères, čajniki in čajnimi skodelicami ter izvrstno čokolado Domori. V prodajalni boste našli tudi vrsto praktičnih idej za osebna in poslovna darila.

Nakupovalna galerija Kristalne palače
Ameriška ulica 8, SI-1000 Ljubljana
Mobi 051 620 520
btc@espresso.si
PON-SOB 9.00–20.00
Virtualni ogled trgovine

Prodajni salon illy v Ljubljani

V Ljubljani, na Fajfarjevi ulici 33 (med bencinskim servisom Petrol 24 ur na Tržaški cesti in železniško progo) je sedež podjetja Espresso d.o.o., uradnega uvoznika in distributerja illy kave v Sloveniji. Tam boste lahko kupili kavo in ostale izdelke illy, mi pa vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti. Na isti lokaciji se nahaja tudi Univerza kave, ki skrbi za šolanja in izobraževanja svojih gostincev.

Espresso, d.o.o.
Fajfarjeva ulica 33, SI-1000 Ljubljana
Tel. (01) 422 88 88, Fax (01) 422 88 90
illy@espresso.si
ZAPRTO DO 5. 10. 2020

Več informacij

S spodnjim obrazcem ali na naslov illy@espresso.si nam lahko pošljete vaša vprašanja v zvezi z illy kavo, kavnimi aparati, skodelicami in vsem, kar vas zanima. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.