Butična trgovina in kontakti

Poleg butične trgovine ILLY SHOP v ljubljanskem BTC City, so izdelki illy na voljo tudi v nakupovalnih centrih Interspar in Spar, Mercator, Tuš, DM in E. Leclerc ter v bolje založenih samopostrežnih trgovinah.

Trgovina ILLY SHOP

V pritličju nakupovalne galerije Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju se nahaja butična trgovinica ILLY SHOP z vsemi našimi dobrotami: kavo illy v vseh izvedbah, kavnimi aparati, skodelicami in priborom za pripravo kave, francoskimi čaji Dammann Frères, čajniki in čajnimi skodelicami ter izvrstno čokolado Domori. V prodajalni boste našli tudi vrsto praktičnih idej za osebna in poslovna darila.

Nakupovalna galerija Kristalne palače

Ameriška ulica 8, SI-1000 Ljubljana

Mobi 051 620 520
btc@espresso.si
PON-SOB 9.00–20.00

V trgovini ILLY SHOP lahko brezplačno prevzamete spletna naročila vsak dan od ponedeljka do sobote med 9.30 in 20. uro. Prevzem je možen naslednji dan od potrditve naročila oziroma prejema plačila.

Sedež podjetja in Univerza kave

V Ljubljani na Tržaški cesti 330 je sedež podjetja Espresso d.o.o., uradnega uvoznika in distributerja illy kave v Sloveniji. Tam se nahaja tudi Univerza kave illy, ki skrbi za šolanje in izobraževanje svojih gostincev.

Espresso, d.o.o.
Tržaška cesta 330, SI-1000 Ljubljana
Tel. (01) 422 88 88

illy@espresso.si

Nakupi na sedežu podjetja niso možni.

Več informacij

S spodnjim obrazcem ali na naslov illy@espresso.si nam lahko pošljete vaša vprašanja v zvezi z illy kavo, kavnimi aparati, skodelicami in vsem, kar vas zanima. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

  Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

  Predstavniki podjetja

  Božan Jejčič

  Božan Jejčič

  Izvršni direktor, lastnik

  illy Coffee Expert
  illy Furnishing Techniques and Business Communication Expert
  Barbi Čar

  Barbi Čar

  Vodja pisarne, prodaje retail in maloprodaje

  illy Coffee Expert
  illy Latte Art Expert

  Jernej Ščuka

  Jernej Ščuka

  Zastopnik znamke na terenu, vodja prodaje za HoReCa in pisarne

  illy Coffee Expert
  illy Latte Art Expert

  Peter Škulj

  Peter Škulj

  Prodajni zastopnik za HoReCa in pisarne

  illy Coffee Expert