Program zvestobe illy

Odkrijte novi program ugodnosti s točkami zvestobe in ekskluzivnimi ponudbami za ljubitelje kave illy. Z vsakim nakupom si prislužite točke, ki jih boste delno ali v celoti vnovčili pri naslednjih nakupih. Uživajte v ugodnostih pri dostavi in nakupu akcijskih izdelkov z dvojnimi točkami.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

Kako deluje program zvestobe?

1. Registrirajte se ali prijavite

Prvi korak v svet ekskluzivnih izkušenj in ugodnosti, rezerviranih za vas. Če ste že kdaj prej opravili nakup v spletni trgovini Espresso, se prijavite z obstoječim uporabniškim imenom in geslom.

2. Prislužite točke zvestobe

Za vsak porabljen evro prejmete točko zvestobe. Več točk si prislužite, večji popust lahko dodate k naslednjemu naročilu in uživate v vseh izkušnjah programa zvestobe.

3. Odkrijte ekskluzivne prednosti

Uživajte v dvojnih točkah, ekskluzivnih promocijah in dodatnih presenečenjih. Ne spreglejte novega zavihka Program ugodnosti v vašem spletnem računu.

Vse ugodnosti programa

Vsak evro nakupa prinese točko

Vsakih 100 točk je vrednih 3 €, kar pomeni, da vam tri odstotke vrednosti prejšnjega naročila povrnemo. Ta znesek lahko delno ali v celoti koristite pri novih naročilih.

100 točk zvestobe ob prvi prijavi

Vsi novo registrirani kupci prejmejo 100 točk zvestobe, ki jih lahko vnovčijo že ob svojem prvem nakupu.

Dodatne točke pri večjih nakupih

Vsak nakup nad 60 € (ali dva po 30 €, če takoj ne vnovčite točk) vam prinese še dodatnih 20 točk. Pri nakupu nad 100 € vam bomo dodali 30 točk, nad 200 € pa 50 točk.

Nagrada za 500 zbranih točk

Če točke hranite skozi več nakupov in jih zberete več kot 500, vam bomo prišteli še dodatnih 100 točk nagrade.

Dvojne točke na izbrane izdelke

Ob promocijah in posebnih priložnostih bodo nekateri izdelki prinesli dvojne točke. Spremljajte akcije na naši spletni strani, na družabnih omrežjih ali pa se prijavite na e-obvestila.

Prijava

Registracija