Iperespresso Professional

Enostaven kot pritisk na gumb

Profesionalna priprava tudi za manjše porabnike

Obstajajo lokali, kjer je poraba kave manjša, a je vseeno pomembno, da ponudijo odličen espresso. Majhne restavracije, manjši hoteli, slaščičarne, družabni prostori, prizorišča banketov in drugi kraji, ki ne morejo računati na velik obseg porabe in si ne morejo privoščiti profesionalnega kavnega aparata in strokovno izurjenega osebja, vendar vseeno želijo ponuditi svojim gostom espresso, kot ga pripravijo v večjih lokalih.

Kavni aparat X2.1 Iperespresso Professional

Udobno, praktično, hitro

Sistem s kapsulami Iperespresso Professional je namenjen tistim, ki želijo dopolniti lastno ponudbo z odlično espresso kavo illy, ki se ne razlikuje od tiste, ki jo pripravi izkušen barman.

Skrivnost sistema je v kapsuli Iperespresso, ki združuje vse skrivnosti brezhibne ekstrakcije, ter v kavnem aparatu Y2, ki je enostaven za uporabo, lep na pogled in zahvaljujoč svoji manjši velikosti primeren za kakršenkoli prostor.

Aparat Y2 vključuje funkcijo segrevanja skodelic, nastavek za penjenje mleka in dve ločeni glavi za hkratno pripravo dveh skodelic kave naenkrat. Dovolj je pritisk gumba in espresso illy je pripravljen – v kakršnikoli situaciji in ob kakršnikoli priložnosti.

Kapsule Iperespresso Professional in oprema

Kapsule kave illy predstavljajo nov način priprave espressa v dveh fazah. S hiperinfuzijo in zahvaljujoč posebnemu ventilu je tlak vode bolj homogen in višji, kar zagotavlja optimalno ekstrakcijo arom kave. Kava nato s prehodom preko zelo majhne odprtine emulgira, pri čemer nastane bogata, mehka in kompaktna smetana. Rezultat je vedno popolna kava illy, o tem ni dvoma.

Kapsule Iperespresso Professional

Nezamenljiv okus illy

Pri kapsulah lahko izbiramo med srednje praženo kavo z bogatim, gladkim in uravnoteženim okusom ter temno praženo, ki je bolj robustna in ima intenzivnejši okus. Prva obstaja tudi v različici za dolge kave. Za ljubitelje kave brez kofeina je na voljo tudi brezkofeinska različica.

Skodelice in kozarci

Izbirate lahko med klasičnimi belimi ali avtorskimi skodelicami, ki so jih oblikovali mednarodno priznani sodobni umetniki. Skodelice in kozarci so različnih velikosti: od malih za espresso, večjih za cappuccino in visokih za serviranje dolge ali bele kave.

Dodatki in pribor za serviranje

Za popolno pripravo in serviranje espressa in drugih kavnih napitkov so na voljo pripomočki in dodatki – lončki za penjenje mleka, sladkornice, stojala za prtičke, pladnji in žličke. Mobilno kavarno lahko opremite s plastičnimi lončki, prtički in mešalnimi žličkami za enkratno uporabo.

Popoln espresso

Bogata aroma, ki razkrije svoje note eno po eno, uravnotežen sladko-grenek okus, polnost, ki se v ustih občuti kot kremna mehkoba. Do popolnosti dodelan postopek, ki je prava mešanica umetnosti in znanosti, sestavljajo štirje glavni elementi: dobra kavna mešanica, tehnično dovršen kavni aparat in izurjen barman.

Bi radi illy ponudili vašim gostom? Pošljite nam sporočilo.

    Na podlagi izpolnjenega obrazca bo poslano elektronsko sporočilo v e-poštni predal podjetja ESPRESSO d.o.o. Ljubljana, Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, ki bo prejete podatke uporabilo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.